Stora Pokerprofiler

shutterstock_366651887

Det finns många kända namn inom poker, de som följer här är bara några av de som gjort sig kända inom detta populära spel.

Jennifer Harman

Jennifer är ofta känd som den bästa kvinnliga pokerspelaren i världen. Dock så kan man fråga sig ifall man borde dela in män och kvinnor inom pokern då hon visar upp stor skicklighet inom spelet. Inte ovanligt på den nivå som hennes manliga motsvarigheter har. Hon är även en stor profil för andra kvinnor som drömmer om att bli stora inom poker då hon är så stor själv. Hon är ett levande bevis på att poker är för alla som vill och orkar kämpa sig till toppen.

Viktor “Isildur1” Blom

Viktor är en svensk pokerstjärna som är signerad hos Pokerstars sedan 2010. I början av hans karriär så var hans identitet gömd i en mantel av mysterium. Men vid ett live event 2011 dök hans riktiga identitet uppvisades.

Gus Hansen

Gus hade i början av sitt liv planer på att hamna i världseliten som tennisspelare men ödet tog han in i poker världen. Snabbt tog han sig uppåt i rangerna. Det intressanta med Gus är att hans historik inom professionellt spelande har inte alltid legat inom poker. Han var först lite grann inom tennis men sedan gick det fort till spelet Backgammon som varit populärt länge i Danmark. Idag sitter Gus som en stor pokerspelare bland alla andra skandinaver som visar att vi har en talang för poker.

Liv Boree

Liv är lite av en speciell snöflinga bland pokerproffesen. Hon kan man säga snubblade in bland de stora spelarna och under 2005 var hon med i “Ultimatepoker.com showdown” där hon blev lärd poker spelet utav Phil Hellmuth. Via hennes nya passion så började hon studera poker varje dag och detta ledde till att hon faktiskt blev en riktigt bra poker spelare. Idag arbetar hon inte bara med att spela poker utan även rapportera om det i turneringar bland annat.