Lär dig spela på odds

ryttare hästar
När man spelar på odds är målet att kunna göra en så säker vinst som möjligt, om man bara spelar på tur så är vinstchansen liten. Det kan gå bra att spela på tur på några matcher men i det långa loppet så blir det en stor förlust. Att lära sig en bra strategi på hur man spelar på odds ökar dina chanser att vinna.

Det finns väldigt många strategier när det kommer till att spela på odds. Den som är bäst eller sämst beror helt på vad som blir lättast för dig. En strategi ska på ett enkelt och smidigt sätt kunna utföras så att riskerna för misstag minskas. På Tippat hittar du mycket information och de bästa speltipsen.

En väldigt bra strategi är att jämföra oddsen mellan de olika spelbolagen. Att hitta två spelbolag som erbjuder samma odds på två olika lag under samma match ger dig en garanterad vinst. Ett exempel på hur det kan se ut. Du ska spela på ett lag på en tennismatch. Spelbolag ett ger dig 2.3 på det ett lag och spelbolag två ger dig 2.3 på det andra laget. Bettar du på båda så vinner du oavsett hur matchen slutar.

Det kan vara svårt att hitta två spelbolag som erbjuder samma odds på två olika lag. Då kan man istället jämföra odds på samma lag mellan olika spelbolag. Om det lag du tänker betta på har väldigt hög vinstchans men spelbolaget ger dig bara 1.1 i odds. Jämför då mellan de olika spelbolagen vilket av dom som ger dig bäst odds. Ett annat spelbolag kanske erbjuder 1.5.